Skip to content

Anmeldelse: Hun som må dø (Millennium #6)

Dette er en veldig god bok. Dessverre er den litt ujevn. Lagercrantz venter til siste øyeblikk med å samle alle trådene, og på grunn av hans plotting blir du forbløffet og forvirret i deler av historien.


Og Lisbeths søster Camilla har veldig lite karakterisering og føles litt som et tomt skall. Men sett bort ifra disse svakhetene – det er lenge siden jeg fikk slik spenning av å lese en bok. Jeg var veldig bekymret for at denne boka ville bli en skuffelse som den forrige i trilogien, men det var den ikke. Heldigvis klarte Lagercrantz å avslutte sin trilogi på en god måte.

Published inReviews

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.