Skip to content

Min spilleliste for å kurere bakrus og depresjon

Den siste uken har jeg slitt med angst og depresjon. Det har vært ganske forferdelig. I dag ble jeg vekket ufrivillig av min far. Han ringte om noe som angår min seng.

Nå, normalt i denne situasjonen, ville jeg ikke engang ha klart å komme meg ut av sengen, og jeg ville ha vært ekstremt irritert av oppvåkningen. Ikke minst fordi jeg hadde vært ute i går kveld og hadde fått svært lite søvn.

Men i går må ha vært en katharsis, fordi i dag gikk jeg bare ut av sengen og gikk rett til oppgaven med å lage en spilleliste for å kurere bakrus og depresjon. Det er ikke nødvendigvis verdens beste liste, men den er designet for å gjøre dagen din bittelitt søtere.

I tillegg er den samarbeidende, slik at du kan legge til dine egne favoritter dersom du ønsker. Så uten videre introduksjon presenterer jeg deg herved for spillelisten med tittelen “Hangover og kur for depresjon”. Nyt den!

 

Published inWriting

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.