Skip to content

Jeg skal til St. Petersburg!

Jeg er ekstremt glad for å kunngjøre at jeg skal til St. Petersburg – forhåpentligvis fra januar, hvis alt ordner seg med reisebegrensninger.

Jeg kommer til å være der i et halvt år for å skrive en thriller satt først og fremst i St. Petersburg, men også andre deler av Russland.

Jeg hadde søkt om kunstopphold for et par måneder tilbake, og hadde forventet at jeg ikke ble valgt. Men seleksjonsprosessen ble forsinket på grunn av Corona-viruset, så jeg ble veldig overrasket da jeg fikk en e-post som bekreftet min deltakelse!

Det er så mange spørsmål i tankene mine akkurat nå: Vil jeg kunne reise til Russland i januar på grunn av Corona-viruset? Vil jeg kunne planlegge og skrive en hel bok i løpet av 12 måneder? Vil folk være like begeistret for boka som jeg er?

Jeg skal holde deg orientert om boken og reisen mens jeg går videre med prosjektet.

For nå skal jeg dele bokens blurb og [engelsk] omslag. Håper du liker det!

St. Petersburg, Russland: Professor Mikael Brun fra Norge holder et foredrag om de savnede Fabergé eggene som tilhørte Russlands siste tsar-familie. På sin vei tilbake til hotellet blir han kontaktet av en person som forteller ham at livet hans kan være i fare. Han må gå til Ekaterinburg – og fort. Snart blir det klart at den mystiske personen har forbindelser til Russlands grandiose fortid. Nå må Mikael løse fortidens mysterier som kan inneholde sporene til Russlands fremtid. Vil han finne de forsvunnede eggene før han blir jaktet ned av personene som forsøker å drepe ham?

Mats Vederhus
Published inFabergeRomanovsSt. PetersburgWriting

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.