Skip to content

Anmeldelse: The President is Missing

The President is Missing handler om en president som er i et kappløp mot tiden for å stoppe et cyberangrep på USA. Den begynner veldig sakte … nesten for sakte. Tempoet i handlingen begynner egentlig ikke å øke før omtrent på side 300, men når det gjør det, kommer øker tempoet virkelig!
Hvis du kan legge fra deg din kritiske sans, er dette utmerket moro. Hvis du vet noe om datamaskiner, vil mye av cyberterrorismen i denne boken virkelig legge press på denne sansen, men dette er ikke – i motsetning til hva Patterson påstår at det er – autentisk fiksjon.
Dette er spenningslitteratur. Hvis du tar det for det det er, vil det være hyggelig.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.