Skip to content

Anmeldelse: Mysteriet på Asthall av Jessica Fellowes

Fremsiden av boken

Baksidetekst

Året er 1919, og Louisa Cannon drømmer om å slippe unna fattigdommen i London, og ikke minst sin brutale og undertrykkende onkel. Redningen blir en jobb som barnepike hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Aller mest knyttet blir hun til seksten år gamle Nancy Mitford – en oppvakt ung jente som elsker en god historie. Men da en sykepleierske blir myrdet, og Nancy og Louisa blir dratt inn i etterforskningen, forstår de at det er mange i omgivelsene deres som har noe å skjule…

Anmeldelse

This is a pretty exciting murder mystery set in 1919.
T

Dette er et ganske spennende mordmysterium satt i 1919.
Avslutningen er ganske bra, men dessverre beveger plottet seg i et veldig sakte tempo til tider. Heltinnen, Louisa Cannon, blir sammen med en politimann, Guy, men romantikken deres antydes bare i boka. Den kunne godt vært mer utbrodert.
Jeg elsker Agatha Christie vibbene og settingen, og hvis Jessica Fellowes hadde økt tempoet litt, ville jeg virkelig elsket denne boken!

Published inReviews

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.